Weerbaarheidstraining

FulFil

 

Voel jij je als vrouw soms onzeker en onveilig in bepaalde situaties?
Ben jij of iemand van je vrienden of familie al ooit bedreigd geweest door vreemden?
Volg dan een initiatie cursus zelfverdediging voor vrouwen.
In 3 uur geven we je bruikbare handelingen mee, waar je mee aan de slag kan. 

Tijdens de workshop zelfverdediging  leer je hoe je jezelf weerbaarder kan maken. We leren je verschillende gevechtstechnieken die je zelfvertrouwen versterken. Leren neen zeggen en je grenzen bewaken is meestal de eerste grote stap. De correcte houding aan nemen en de omgeving scannen en aanvoelen is een 2de belangrijk punt waar we aandacht aan besteden.

Tijdens de gevechtstraining wordt je niet enkel sterker, je leer ook sneller reageren. Je leert je focus en je SA (situational awareness) vergroten. En je cardio krijgt een boost. 

Wanneer: ZONDAG 16 oktober 2022: 1000 – 1300 

Kostprijs: 30 euro

Locatie: FulFil studio. Tiensestraat 10 – 3440 Zoutleeuw

 

zelfverdediging

Inschrijven voor de workshop

Trainer

Rudi Thoelen
Coach & trainer

Rudi heeft een carrière achter de rug als elite F-16 piloot. Het beroep van militair jachtpiloot vergt heel wat fysische en mentale inspanning. Rudi gebruikte technieken zoals ademhalingstechnieken, focustraining, mindsettraining in combinatie met een gezonde voeding en een eigen ontwikkeld trainingsschema. 

In 2003, na jaren trainen en na verschillende adventure races, slaagt Rudi erin om de befaamde G4 challenge te winnen voor België. Een adventure race verspreid over 4 werelddelen en dit gedurende 1 maand.

Rudi is een buitensporter. Je vindt hem op de rotsen of op wildwater in een kayak of packraft. Hij neemt deel aan ultratrails, offroad loopwedstrijden van meer dan 50km, en OCR obstacle runs.

Rudi is black belt Sayoc Kali – Panatukan boxing – Self Defence system. Hij is een experienced registered yoga teacher (E-RYT200) en geeft opleidingen aan yoga trainers. Hij geeft mobiliteit sessies en natuurlijke bewegingen.

Rudi heeft de opleiding gevolgd van fitness instructeur en personal trainer en is een ICF erkende coach. Rudi heeft ook een opleiding achter de rug in de psychologie van de voeding  en geeft voedingsadvies. 

als mental coach werkt Rudi rond mindset, veerkracht, stress en burnout, focus, motivatie, perfectionisme en het installeren van nieuwe patronen.

Als health coach werk Rudi rond ademhaling (hartcoherentie, Tummo, WH,  ademrestrictie,…) rond voeding en slaap.

Als personal trainer begeleidt hij starter en groeiers rond kracht, fitheid en uithouding.