Veerle Vander Elst

Mijn naam: Veerle Vander Elst

Mijn functie: Loopbaancoach en trainer

Hoe je mij het snelst bereikt: via Veerle@fulfil.be of 0495163278

Mijn aanpak:

Als coach houd ik je een spiegel voor met actieve opdrachten en technieken die “echt” werken. Je krijgt meer zelfinzicht en zelfvertrouwen en we stellen doelen waar jij stap voor stap naar toe kan werken.  Iedere vraag, ieder individu is uniek dus geen “onsizefitsall” (daar pas ik zelf nooit in 😉 maar een maatwerktraject dat we vooraf samen vastleggen. Ieder traject kan plaatsvinden online, live in mijn praktijk of buiten in de natuur of een combinatie.

Mijn motto: Every Journey starts with “aNewStep”

Enkele wist-je-datjes over mij:

Wist je dat:

 • vanuit mijn tuin recht het bos instap van prins De Merode in Everberg waar ik mijn dagelijks portie zuurstof tank
 • een extraverte genieter ben die ook heel erg nood heeft aan introverte rustmomentjes?
 • met een aantal toffe madammen al van Everberg tot in Amsterdam ben gefietst? (niet in 1 dag 😉)
 • getrouwd ben met mijn jeugdliefje en dat we samen 2 flinke zonen hebben grootgebracht?

Mijn specialiteiten:

 • Loopbaancoaching werknemers
 • Coaching (startende) ondernemers
 • Coaching jongvolwassenen op zoek naar zichzelf
 • Veerkracht en stresscoaching
 • Training (sollicitatie, welzijn, talentmanagement,…)

Mijn diploma’s en opleidingen:

 • ICF Integrale coaching
 • Loopbaancoaching
 • Talentmanagement
 • Branding op de arbeidsmarkt
 • Leiden van een team
 • Projectmanagement
 • Time- en stressmanagement
 • Professioneel trainer
 • Bachelor secundair onderwijs economie

Mijn persoonlijke verhaal:

Mijn verhaal is misschien ook wel wat jouw verhaal: als jongere wist ik het allemaal nog niet zo goed en studeerde dus maar wat in “de lijn der verwachtingen” lag, zonder stil te staan bij wat ik echt wou. Ik koos voor de zekerheid van een vast contract bij “de bank” met mooie voordelen. Ik maakte snel carrière en startte mijn gezin. Ik wou het liefst dat alles perfect verliep: carrière, mooi gezin, leuke hobby’s, reizen,…. . Stilaan belandde ik in “de gouden kooi”, ondertussen zoekend naar balans. Ik ben hoog gevlogen, tegen de grond gegaan, weer rechtgekrabbeld en terug balans gevonden.

Ergens herkenbaar?

Mijn verhaal is dus misschien ook ergens jouw verhaal. Het gaat hier dus over jouw zoektocht. Het gaat om hoe ik jou kan helpen groeien naar een betere levenskwaliteit. Dit is mijn missie waarin ik jou als coach in wil begeleiden en er zelf positieve energie uithaal.

 

Wil je meer weten over de visie en aanpak van FulFill?

Neem dan gerust contact op.