Testimonials

Stephanie haar ervaring over de opleiding tot loopbaancoach

In het voorjaar 2023 volgde ik de opleiding tot loopbaancoach bij Mira Huypens. Ik deel graag met jullie mijn ervaring.  Vertrouwen Ik had nog nooit van Fulfill gehoord en kwam op de website terecht via een google search op “opleiding tot loopbaanacoach”. Ik woon in Leuven, dus naar Zoutleeuw gaan is goed te doen (40… Lees meer “Stephanie haar ervaring over de opleiding tot loopbaancoach”

Isabelle over de opleiding tot ademcoach

Ik heb deze opleiding als zeer fijn ervaren. Niet alleen de bezielde & enthousiaste manier waarop het gegeven werd, maar ook qua inhoud zeer rijk gevuld en stevig onderbouwd. Ook het naslagwerk geeft je voldoende ondersteuning om er thuis mee aan de slag te gaan. Lees meer “Isabelle over de opleiding tot ademcoach”

Isabelle

Emilie over de opleiding tot loopbaancoach

Deze opleiding tot loopbaancoach was erg interessant en heel praktijkgericht. Je krijgt in de opleiding alle handvatten die nodig zijn om onmiddellijk aan de slag te gaan op een professionele manier. Mira zorgt voor een veilige omgeving waar je in groep kan oefenen en zoveel vragen kan stellen als je wilt. De opleiding geeft ook erg… Lees meer “Emilie over de opleiding tot loopbaancoach”

Emilie Wiliquet

Inge over de opleiding

Mira heeft een zeer praktische aanpak, ze weet ook echt wat ze geeft en doet dit met hart en ziel. Mira is zeer open minded en helpt je als cursist met raad en daad. Ze geeft zeer veel informatie en helpt ons goed zodat we alles begrijpen en kunnen toepassen.

Inge Goyen

Petra over de opleiding tot loopbaancoach

Inhoudelijk is deze opleiding uitzonderlijk rijk gestoffeerd en heel gestructureerd. Mira voorziet ruimte voor alle vragen. Ze zorgt voor een nauwkeurige tussentijdse opvolging en speelt zeer vlug in op onze wensen. Mira hanteert als opleider een zeer aangename aanpak en methodologie. Ze inspireert. Ze heeft aandacht voor elke deelnemer, ook als je online volgt. Kortom… Lees meer “Petra over de opleiding tot loopbaancoach”

Petra Ameys

Anja over de opleiding tot loopbaancoach

Mira is een bevlogen lesgeefster en slaagt erin om haar wetenschappelijke kennis te vertalen naar heldere, begrijpbare materie. Ze heeft een eigen methode ontwikkeld (gebaseerd op het Big Five model) om met de coachee op zoek te gaan naar zijn of haar talenten. Dit is voor de coachee niet alleen een eyeopener maar geeft hem/haar… Lees meer “Anja over de opleiding tot loopbaancoach”

Anja Anckaert

Tanja Soors over de opleiding tot loopbaancoach

Een boeiende, leerrijke opleiding met veel “hands-on” materiaal dat dadelijk inzetbaar is in de praktijk. Mira brengt enorm veel kennis over en dit op een heel toegankelijke manier. Nadien kom je in een fijn team terecht waar kennis delen centraal blijft, een echte aanrader deze opleiding! Lees meer “Tanja Soors over de opleiding tot loopbaancoach”

Tanja Soors

Getuigenis voor FulFil Opleiding tot loopbaancoach door Martine Rutten

Een heel aantal mensen die ik persoonlijk ken, zijn klaar voor een nieuwe uitdaging in hun beroepsleven. Jammer genoeg laten velen zich tegenhouden door onzekerheden, financiële onzekerheid, maar ook de onzekerheid over kennis, vaardigheden, nieuwe werkomgeving, etc. Het blijft een gigantische drempel waar veel mensen over moeten. Ook een stap naar het onderwijs maken is… Lees meer “Getuigenis voor FulFil Opleiding tot loopbaancoach door Martine Rutten”

Sylvia Montoro Y Jodar

Getuigenis voor FulFil Opleiding tot loopbaancoach: Sylvia Montoro Y Jodar

  •  Vanuit welke behoefte ben je bij FulFil Academy terechtgekomen?
    Ik heb al diverse coachopleidingen gevolgd, ook een loopbaancoachopleiding en ik was nog op zoek naar meer structuur en handvaten om een loopbaanbegeleiding effectief en kwalitatief uit te voeren.
  • Waarom heb je voor FulFil… Lees meer “Sylvia Montoro Y Jodar”

Iris Huybregts over haar loopbaanbegeleiding

Ik werk al mijn hele loopbaan in het onderwijs, heel even maakte ik een zijsprong en combineerde ik mijn job in het onderwijs met het statuut van zelfstandige. Dat was op zich een fijne ervaring, maar eerlijkheid gebied me toe te geven dat het zelfstandige statuut me niet gaf wat ik had gehoopt. Ik besloot… Lees meer “Iris Huybregts over haar loopbaanbegeleiding”

Mira gaf me het inzicht en de kracht om na te denken over wat ik echt wou. – Melissa Beelen

Melissa BeelenMelissa Beelen Ik ben eigenlijk sociaal werker in hart en nieren. Mensen helpen zich beter te voelen, vertrouwen opbouwen, op een betrokken manier voor hen klaar staan. Doordat ik dit met… Lees meer “Mira gaf me het inzicht en de kracht om na te denken over wat ik echt wou. – Melissa Beelen”

Melissa Beelen

Karen Dierckx getuigt over haar opleiding als loopbaancoach

De manier waarop Mira de zaken aanpakt is voor mij de juiste manier. Inzetten op talenten en de pragmatisch benadering is de reden waarom ik heb gekozen voor FulFil.    

Karen Dierckx

Peter Dupon over de Yess To Stress dag

Via deze weg wil ik u nog eens erg bedanken voor de zeer leerrijke en boeiende zondag! Zoals ik u verteld had, ben ik door mezelf en door collega’s die uitvallen in mijn omgeving, geboeid geraakt in het onderwerp stress. Ik heb al wat lezingen gevolgd afgelopen jaren, maar uw coaching was werkelijk de beste… Lees meer “Peter Dupon over de Yess To Stress dag”

Peter Dupon

Interview met Miet Joris over de opleiding tot professioneel loopbaanbegeleider

Miet koos voor de opleiding tot professioneel loopbaanbegeleider van FulFil vanwege de expertise van Fulfil en omdat er veel nadruk wordt gelegd op talent en oplossend gericht coachen.

Miet Joris

Anouk interviewt Marjan over de opleiding tot professioneel loopbaancoach

Marjan werkt al 23 jaar in de financiële sector en wil haar meer concentreren op de mens achter de organisatie. Ze kiest voor een opleiding bij FulFil omwille van de expertise die FulFil kan bieden.

Marjan Walbourg

Nancy getuigt over de opleiding loopbaancoach bij FulFil

In het najaar 2020 organiseer ik opnieuw een 6-daagse opleiding tot professioneel loopbaancoach. In dit filmpje vertelt Nancy Gheysens over haar ervaring met de opleiding.  

Nancy Gheysens

Elke Jordens over de opleiding loopbaancoach

Anouk interviewt Elke Jordens hoe de opleiding loopbaancoach haar helpt als outplacementbegeleider. Ze merkte dat binnen haar outplacementbegeleiding ze meer en meer vragen kreeg van haar coachees over hun loopbaan. Elke miste handvaten voor dit begeleidingsproces en volgde een loopbaancoach opleiding bij FulFil. Op deze manier wil ze haar sessies meer inhoud geven. Kijk hier… Lees meer “Elke Jordens over de opleiding loopbaancoach”

Elke Jordens

Nancy Gheysens over de opleiding tot professioneel loopbaancoach | FulFil

Nancy vertelt waarom ze voor de opleiding tot professioneel loopbaancoach koos bij FulFil. Een paar weken geleden ben ik met de  opleiding loopbaancoach gestart bij Fulfil. Ik ervaar heel wat positieve energie bij dit door de VDAB erkend loopbaancentrum! Wat ik mistte in mijn vorige jobs kan ik nu wel doen als loopbaanbegeleider! In mijn… Lees meer “Nancy Gheysens over de opleiding tot professioneel loopbaancoach | FulFil”

Nancy Gheysens

Krista Rofessart | opleiding persoonlijkheidstypes

Voor een vlottere communicatie koos Krista, samen met de vennoten van tandartsenpraktijk Digident/Qualident voor een opleiding in persoonlijkheidstypes. Lees meer “Krista Rofessart | opleiding persoonlijkheidstypes”

Krista Rofessart

Mik vertelt hoe ze mbv loopbaancoaching na haar ontslag een succesvol ondernemer werd | FulFil

In dit interview vertelt Mik Suetens hoe zij naar haar ontslag, als 50-plusser haar eigen zaak VAMIKS opstartte. Mik volgde een 10-tal maanden geleden loopbaancoaching bij FulFil. Vandaag staat zij als onderneemster op de kaart als succesvol virtueel assistent. Lees meer “Mik vertelt hoe ze mbv loopbaancoaching na haar ontslag een succesvol ondernemer werd | FulFil”

Mik Suetens

Suzy Reniers over haar stressworkshop

Omgaan met stress was een echte uitdaging voor Suzy Reniers. Dankzij de stressoptimalisatieworkshop bij FulFil houdt ze haar stresslevel nu onder controle. Lees meer “Suzy Reniers over haar stressworkshop”

Suzy Reniers

Kelly Deprez over haar loopbaanbegeleider

Als leerkracht voelde Kelly zich opgesloten in een gouden kooi. Met de hulp van haar loopbaanbegeleider van Fulfil ging ze voluit voor een nieuwe uitdaging. Lees meer “Kelly Deprez over haar loopbaanbegeleider”

Kelly Deprez

Karel Thijs over zijn loopbaanbegeleiding | FulFil

Van job veranderen als 50-plusser? Karel Thijs bewijst dat het kan. Dankzij een loopbaanbegeleiding van FulFil geniet hij nu van een nieuwe uitdaging. Lees meer “Karel Thijs over zijn loopbaanbegeleiding | FulFil”

Karel Thijs

Ommezwaai voor Jessie Ulens dankzij lifecoaching | FulFil

Toen de vriend van Jessie kampte met een depressie, kreeg ze het zelf emotioneel zwaar. Dankzij de lifecoaching bij FulFil is Jessie opnieuw gelukkig. Lees meer “Ommezwaai voor Jessie Ulens dankzij lifecoaching | FulFil”

Jessie Ulens

Teamtraining in de natuur voor Van den Berk | FulFil

Boomkwekerij Van den Berk groeide enorm en dus kwam er personeel bij. Sinds de teambuilding in de natuur met FulFil werkt het nieuwe team heel vlot samen. Lees meer “Teamtraining in de natuur voor Van den Berk | FulFil”

Brenda Swinkels
Van den Berk Boomkwekerijen

Mijn afdeling op teambuilding: Ann Swinnen | FulFil

Ann Swinnen van Start People nam samen met haar collega’s deel aan een originele teambuilding van FulFil. Het werd een dag om nooit meer te vergeten! Lees meer “Mijn afdeling op teambuilding: Ann Swinnen | FulFil”

Ann Swinnen
Startpeople

Annelies Beelen over haar loopbaancoach | FulFil

Annelies kampte met een burn-out: thuis én op het werk had ze het zwaar. Met de hulp van haar loopbaancoach van FulFil pakte ze elk aspect van haar leven aan. Lees meer “Annelies Beelen over haar loopbaancoach | FulFil”

Annelies Beelen

Karen Vandereycken over de opstart van haar succesvolle bijberoep na loopbaancoaching | FulFil

Karen zat gevangen in een job die haar volledig opbrandde. Ze besliste dat het welletjes was en sloeg een nieuwe weg in na haar loopbaancoaching bij FulFil. Lees meer “Karen Vandereycken over de opstart van haar succesvolle bijberoep na loopbaancoaching | FulFil”

Karen Vandereycken

Katrien Liesmons over de opleiding stresspreventie | FulFil

Werken in een kinderdagverblijf is vaak stresserend. Daarom volgde Katrien, samen met haar collega’s, een opleiding rond stresspreventie bij FulFil Lees meer “Katrien Liesmons over de opleiding stresspreventie | FulFil”

Katrien Liesmons
Het Mezennestje