Testimonials

Katrien Liesmons over de opleiding stresspreventie | FulFil

Dankzij de opleiding stresspreventie van FulFil houden we het hoofd koel “Werken in een kinderdagverblijf is bijzonder boeiend. Maar hoe leuk deze job ook is, je krijgt regelmatig te maken met stress. Want huilende kindjes of ouders met veel vragen en behoeftes kunnen doorwegen. Daarom ging ik voor Het Mezennestje op zoek naar een opleiding… Lees meer “Katrien Liesmons over de opleiding stresspreventie | FulFil”

Katrien Liesmons
Het Mezennestje

Karen Vandereycken over haar loopbaancoaching | FulFil

Na mijn loopbaancoaching bij FulFil waagde ik eindelijk de sprong   “Ik hou ervan om kinderen op een creatieve manier iets bij te brengen. Dat was voor mij dé reden om te kiezen voor een job in het onderwijs. Maar in de loop van de jaren veranderde mijn taak als juf enorm. Zo werd het… Lees meer “Karen Vandereycken over haar loopbaancoaching | FulFil”

Karen Vandereycken

Annelies Beelen over haar loopbaancoach | FulFil

Dankzij mijn loopbaancoach van FulFil ben ik thuis en op het werk opnieuw gelukkig “Toen ik terugkwam uit mijn laatste bevallingsverlof, was mijn job enorm veranderd. Ik moest aan de slag in een nieuw team en ook de doelgroep waarmee ik als opvoedster werkte, was niet meer dezelfde. Al snel voelde ik me niet meer… Lees meer “Annelies Beelen over haar loopbaancoach | FulFil”

Annelies Beelen

Mijn afdeling op teambuilding: Ann Swinnen | FulFil

Een originele teambuilding voor een speciale gelegenheid “Mijn afdeling bij Start People bestond tien jaar. Om dat op een leuke manier te vieren, ging ik op zoek naar een teambuildingactiviteit. Ik schuimde het internet af en kwam bijzonder veel mogelijkheden tegen. Ik groepeerde deze activiteiten en stelde ze voor aan onze groep. Van rijden met… Lees meer “Mijn afdeling op teambuilding: Ann Swinnen | FulFil”

Ann Swinnen
Startpeople

Teamtraining in de natuur voor Van den Berk | FulFil

Brenda Swinkels van Boomkwekerij Van den Berk – Sinds die teambuilding in de natuur met FulFil werkt ons team heel vlot samen “Boomkwekerij Van den Berk kende de laatste jaren een enorme groei. Daardoor waren er niet alleen veel personeelsverschuivingen, er kwamen ook veel nieuwe mensen bij. Heel dit nieuwe team moest leren samenwerken. Daarom… Lees meer “Teamtraining in de natuur voor Van den Berk | FulFil”

Brenda Swinkels
Van den Berk Boomkwekerijen

Ommezwaai voor Jessie Ulens dankzij lifecoaching | FulFil

Dankzij mijn lifecoaching bij FulFil voel ik me opnieuw gelukkig “Mijn vriend kampte met een depressie. Ik wist helemaal niet hoe ik daarmee moest omgaan. Laat staan dat ik hem kon helpen. Dat maakte me echt ongelukkig. En zo belandde ik uiteindelijk zelf bij de dokter. Die adviseerde mij een lifecoach.   Een positieve ervaring… Lees meer “Ommezwaai voor Jessie Ulens dankzij lifecoaching | FulFil”

Jessie Ulens

Karel Thijs over zijn loopbaanbegeleiding | FulFil

Karel Thijs
Een loopbaanbegeleiding bij FulFil werkt! Ook na je vijftigste.
“Al meer dan 32 jaar werkte ik in hetzelfde bedrijf. Maar ik voelde me er niet gelukkig. Toch durfde ik als vijftigplusser niet van job te veranderen. Ik was de man die het brood op de plank bracht. En mijn gezin… Lees meer “Karel Thijs over zijn loopbaanbegeleiding | FulFil”

Karel Thijs

Kelly Deprez over haar loopbaanbegeleider

Kelly Deprez Dankzij mijn loopbaanbegeleider van Fulfil ontsnapte ik uit mijn gouden kooi “Op mijn veertigste vroeg ik me af waar ik mee bezig was. Ik was al een tijdje niet meer gelukkig op het werk. Ook thuis kreeg ik het zwaar en zo belandde ik in een burn-out.
Pas toen mijn man aangaf dat… Lees meer “Kelly Deprez over haar loopbaanbegeleider”

Kelly Deprez

Suzy Reniers over haar stressworkshop

Suzy Reniers:
Bij FulFil leerde ik perfect omgaan met stress “Een job als projectleider combineren met een gezin was voor mij, als alleenstaande mama, een serieuze uitdaging. Maar met veel druk op de schouders hield ik vol. Toch besefte ik meer en meer dat mijn situatie niet leefbaar was. Als ik optimaal wilde blijven… Lees meer “Suzy Reniers over haar stressworkshop”

Suzy Reniers

Mik vertelt hoe ze na haar ontslag een succesvol ondernemer werd.

In dit interview vertelt Mik Suetens hoe zij naar haar ontslag, als 50-plusser haar eigen zaak VAMIKS opstartte. Mik volgde een 10-tal maanden geleden loopbaancoaching bij FulFil. Vandaag staat zij als onderneemster op de kaart als succesvol virtueel assistent. Wil je het verhaal horen van Mik? Kijk dan naar deze video testimonial. Het is een… Lees meer “Mik vertelt hoe ze na haar ontslag een succesvol ondernemer werd.”

Mik Suetens

Krista Rofessart | opleiding persoonlijkheidstypes

Krista Rofessart van Digident en Qualident “Sinds de opleiding over persoonlijkheidstypes van FulFil communiceren we in onze praktijk opnieuw optimaal” “Onze tandartsenpraktijk startte met één vennoot. Niet veel later kwam er een tweede persoon bij. Beiden hadden een soortgelijke communicatiestijl. Pas toen een derde vennoot onze firma versterkte, merkten we enorme verschillen in communicatie. Terwijl… Lees meer “Krista Rofessart | opleiding persoonlijkheidstypes”

Krista Rofessart

Nancy Gheysens over de opleiding tot professioneel loopbaancoach | FulFil

Nancy vertelt waarom ze voor de opleiding tot professioneel loopbaancoach koos bij FulFil. Een paar weken geleden ben ik met de  opleiding loopbaancoach gestart bij Fulfil. Ik ervaar heel wat positieve energie bij dit door de VDAB erkend loopbaancentrum! Wat ik mistte in mijn vorige jobs kan ik nu wel doen als loopbaanbegeleider! In mijn… Lees meer “Nancy Gheysens over de opleiding tot professioneel loopbaancoach | FulFil”

Nancy Gheysens