Dankzij mijn lifecoaching bij FulFil voel ik me opnieuw gelukkig

“Mijn vriend kampte met een depressie. Ik wist helemaal niet hoe ik daarmee moest omgaan. Laat staan dat ik hem kon helpen. Dat maakte me echt ongelukkig. En zo belandde ik uiteindelijk zelf bij de dokter. Die adviseerde mij een lifecoach.

 

Een positieve ervaring op Facebook

Op Facebook las ik een positief verhaal over FulFil. Iemand was terechtgekomen bij Mira en vertelde enthousiast over hoe goed ze geholpen werd. Het berichtje sprak me zo aan, dat ik besliste om bij FulFil aan te kloppen.

Van bij het eerste contact had ik een goede klik met Mira. Ze communiceerde vlot en open. Ik had onmiddellijk het gevoel dat ze me begreep.

 

Lifecoaching boordevol tips en oefeningen

Mira hielp me op weg naar mezelf. Ik leerde ontdekken wie ik was. Daarna volgden verschillende tips over loslaten, verbindend communiceren, … tot echte oefeningen waarbij ik bijvoorbeeld beter leerde ademhalen in functie van mijn hartcoherentie.

Door haar totaalaanpak in lifecoaching kon ik de situatie met mijn vriend beter plaatsen en loslaten. De focus verschoof duidelijk. Terwijl vroeger alles rond hem draaide, ging het nu meer over hoe ik me voelde. Pas toen ik mijn emoties onder controle kreeg, kon ik hem beter helpen.

 

Aan de slag met mijn eigen issues

Ook na de depressie van mijn vriend stopte ik niet met de lifecoaching van FulFil. Want tijdens de sessies met Mira kwamen mijn persoonlijke issues naar boven. Het was tijd om die aan te pakken zodat ik oprecht gelukkig in het leven kon staan.

En het resultaat is er nu. Ik reageer veel beter op bepaalde situaties en ik heb meer rust in mijn hoofd.

 

De verbondenheid met lifecoach Mira

Ik ben zo tevreden over de aanpak van Mira als mijn lifecoach. Ze combineert haar enorme kennis met een open en vriendelijke aanpak. Net dat is het verschil met een therapeut of psycholoog. De unieke band, de verbondenheid met Mira gaat veel dieper. Zo durf je je meer open te stellen en praat je gemakkelijker. Op geen enkel moment heb je het gevoel van ‘oei, ik moet oppassen wat ik zeg’. De lifecoaching van Mira heeft me enorm geholpen. Ik raad het dan ook aan iedereen aan.”

Wil je net zoals Jessie meer controle krijgen over je emoties, leren loslaten en honderd procent gaan voor je geluk? Neem dan gerust contact op met ons. We vertellen je graag alles over onze aanpak in lifecoaching.