Melissa Beelen

Melissa Beelen

Ik ben eigenlijk sociaal werker in hart en nieren. Mensen helpen zich beter te voelen, vertrouwen opbouwen, op een betrokken manier voor hen klaar staan. Doordat ik dit met volle overgave deed, zat ik na een aantal jaren op het randje van een burn out. Toen ik net op dat moment te maken kreeg met agressie, kwam dit zo hard binnen, dat ik kampte met PTSS. Angstaanvallen, kortademigheid,…

 

 

Een (h)echte samenwerking

 

Ik wilde nog altijd mensen helpen, maar deze klachten hinderden me lange tijd in het uitvoeren van mijn job en ook in mijn dagelijks leven.

 

Via een vriendin kwam ik bij Mira terecht. In eerste instantie voor loopbaancoaching met ook aandacht voor hoogsensitiviteit. We startten met een KernTalentenanalyse. Hier werd voor mij duidelijk waarom ik afwisseling nodig heb en waar mijn passies liggen. Na de loopbaancoaching werkten we nog samen (het voelde ook echt als een samenwerking) rond o.a. mijn zelfzekerheid en angsten. 

 

Een eigen aanpak als zelfstandige

 

Mira gaf me het inzicht en de kracht om na te denken over wat ik echt wou. En zo kwam ik in de fitnessindustrie terecht. Sport is altijd een passie, een uitlaatklep geweest. Net als mensen helpen. En hier kan ik beiden combineren. Mijn aanpak is anders dan die van de meeste personal trainers en groepslesinstructeurs. Ik wil dat mensen gelukkig worden van bij mij te sporten. Of dit nu individueel is of in groep. Er wordt gezocht naar een aanbod op maat. Ik heb heel veel aandacht voor vertrouwen, ‘de klik’, en gebruik mijn ‘sociaal werk skills’ om mensen te helpen hun doelen te bereiken. In mijn groepslessen wil ik dat mensen erbij horen. Dat er echt een gevoel is van samen sporten, ook al kom je alleen. 

 

De gelukkigste coach 

 

Het geeft me zoveel energie om te zien dat mensen tussen de liedjes door samen zuchten omdat een oefening zwaar was, samen lachen omdat ik zelf even ‘de kluts kwijt was’, en dat ik alle individuen samen meer en meer een groep zie vormen. Als dit alles lukt, en ik zie dan ook dat mensen resultaten halen, dan ben ik de gelukkigste coach die er bestaat 🙂

 

Twijfel je over je ondernemerschap? Loopbaanbegeleiding bij FulFil is een aanrader!

“Ik voel me nu opnieuw gelukkig. Ik voel me energiek. Ik durf nieuwe dingen te doen.  Ik ben zo blij dat ik de stap gezet heb naar  loopbaanbegeleiding bij FulFil. Mijn mogelijkheden ontdekken, mijn zelfzekerheid vinden. Ik raad het jullie echt aan!”

Wil je net zoals Melisse ontdekken hoe je opnieuw voldoening vindt in je job? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie over onze loopbaancoaching.

Wil je aan de slag met Melisse als personal coach of wil je deelnemen aan een van de groepssessies? Melissa helpt je graag: melissa.sportief@gmail.com 

Melissa Beelen

Add a Comment

You must be logged in to post a comment