Een originele teambuilding voor een speciale gelegenheid

“Mijn afdeling bij Start People bestond tien jaar. Om dat op een leuke manier te vieren, ging ik op zoek naar een teambuildingactiviteit. Ik schuimde het internet af en kwam bijzonder veel mogelijkheden tegen. Ik groepeerde deze activiteiten en stelde ze voor aan onze groep. Van rijden met een quad tot lasershooten in groep, het kwam precies altijd op hetzelfde neer. Deze formules waren we eigenlijk al een beetje beu. Gelukkig stak één teambuilding er torenhoog bovenuit.

 

Weg met de eenheidsworst, hallo aan de originaliteit

 

Mijn collega’s voelden het net als ik kriebelen bij de creatieve aanpak van Mira en Rudi van FulFil. Zij stelden een teambuilding voor midden in de natuur waarbij we samen een taak moesten volbrengen. Voor de ene groep bestond dat uit fakkels maken, terwijl de andere groep zelf vuur moest opwekken. Heel tof! En als kers op de taart zetten Mira en Rudi nog een leuke en gezellige outdoor kookactiviteit op poten.

 

Professionele begeleiding

 

De begeleiding tijdens onze teambuilding was super. Elke coach legde de opdracht gedetailleerd uit. Daarna konden we als team aan de slag met rollen en taken opsplitsen om zo op een gestructureerde manier ons einddoel te bereiken. En was er een probleempje, dan stuurde de coach meteen bij met tips en tricks.

 

Wat een sfeer!

We slaagden erin om onze speciale verjaardag op een originele manier te vieren. We genoten intens van het samenwerken tijdens de verschillende activiteiten in een uniek kader. Om het sfeervolle plaatje compleet te maken, zagen we live hoe een varken aan het spit bereid werd voor ons. Iedereen keerde huiswaarts met prachtige herinneringen.

 

De reacties van de collega’s op deze teambuilding waren enorm positief. Zelfs ondanks het mindere weer hebben we ons stuk voor stuk supergoed geamuseerd.

 

Ga voor FulFil

 

Als je een originele teambuilding wilt organiseren voor je afdeling of bedrijf, dan raad ik FulFil zeker aan. Ze stellen je op geen enkel moment teleur. Ze barsten van creativiteit en hun oog voor detail is opmerkelijk. Alles wordt tot in de puntjes geregeld.

Tijdens de activiteiten kun je rekenen op hun professionele aanpak en begeleiding. Een hele persoonlijke aanpak ook, want als je een suggestie hebt, dan houden ze niet halsstarrig vast aan hun eigen kader, maar denken ze met je mee. Zo krijg je pas echt een teambuilding op maat van je groep.”

 

Wil je net zoals Ann een originele teambuilding organiseren? Neem dan gerust contact op met ons. We vertellen je graag alles over onze aanpak en mogelijkheden.