Dankzij de opleiding stresspreventie van FulFil houden we het hoofd koel

“Werken in een kinderdagverblijf is bijzonder boeiend. Maar hoe leuk deze job ook is, je krijgt regelmatig te maken met stress. Want huilende kindjes of ouders met veel vragen en behoeftes kunnen doorwegen. Daarom ging ik voor Het Mezennestje op zoek naar een opleiding rond stresspreventie en stresshantering.

 

Interactieve benadering in stresspreventie

Ik maakte de keuze voor FulFil. Mijn volledige team volgde een dag workshops rond stresspreventie. En dat was een schot in de roos!

Eerst leerden we een stuk theorie, om het daarna meteen in de praktijk om te zetten. Tijdens dat praktische luik was onze inbreng absoluut gewenst. Net die interactieve manier van lesgeven maakte de workshops enorm boeiend. Op geen enkel moment verloren we onze aandacht of begonnen we ons te vervelen.

 

Op maat van een kinderdagverblijf

Naast de interactieve aanpak van Mira stonden we versteld van haar flexibiliteit. Met gemak stemde ze de inhoud van haar opleiding rond stresspreventie helemaal af op onze unieke situatie als kinderdagverblijf. Je merkte tijdens de workshops heel goed dat Mira een vat vol kennis en ervaring is. Ze gaf op elke vraag een concreet antwoord en had voor iedere situatie nuttige tips en tricks.

 

Een opleiding stresspreventie werkt!

Dankzij deze opleiding heb ik nu een heel duidelijk inzicht in het begrip stress. Zowel de positieve als de negatieve variant. Ik hou mijn stress perfect in de hand met de handvatten die Mira me aanreikte. Neem nu bijvoorbeeld de hartcoherentieoefening. Dat is voor mij een handige tool om met mijn stress om te gaan. Door simpelweg op een andere manier te ademen, ontspan ik volledig. Het mooie is dat ik het op elk moment en op elke locatie kan toepassen. Word het me eventjes te veel, dan weet ik wat ik moet doen. Mira liet me zelfs een app zien waarmee ik mijn ademhaling kan ondersteunen.

Overtuigd van FulFil

Wie een opleiding zoekt rond stresspreventie en stresshantering, verwijs ik graag door naar FulFil. Door haar ervaring, flexibiliteit en interactieve manier van lesgeven, steekt Mira er met kop en schouders bovenuit. Je boekt de resultaten die je wenst!”

Wil je net zoals Katrien en haar team je stress aanpakken? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie over de opleiding rond stresspreventie en -hantering.