Een heel aantal mensen die ik persoonlijk ken, zijn klaar voor een nieuwe uitdaging in hun beroepsleven. Jammer genoeg laten velen zich tegenhouden door onzekerheden, financiële onzekerheid, maar ook de onzekerheid over kennis, vaardigheden, nieuwe werkomgeving, etc. Het blijft een gigantische drempel waar veel mensen over moeten.

 

Ook een stap naar het onderwijs maken is voor veel mensen een moeilijke keuze, omdat ik zelf 10 jaar geleden die stap gemaakt heb, en daar nog geen moment spijt van heb gehad, zie ik mezelf als ‘ervaringsdeskundige’, klaar om mensen hierin te begeleiden. Dat werkt ook omgekeerd, veel mensen die in het onderwijs zitten, voelen zich opgesloten in een gouden kooi, ze denken onterecht dat ze weinig andere zaken kunnen dan lesgeven. Ook hier kan de nodige begeleiding soelaas brengen. Tijd om die drempels weg te nemen.


  • Waarom ik voor FulFil Academy gekozen heb:
    Ik heb voor Fulfil gekozen na heel wat positieve ervaringen gehoord te hebben van een aantal mensen die ik ken uit eerdere coaching-opleidingen. Bovendien sprak mij de jarenlange expertise van Mira Huypens aan, ze komt ook heel empathisch en professioneel over.

  • Wat FulFil Academy van andere opleiders onderscheidt:

Mira is een heel spontaan en ‘down to earth’ iemand, ze zegt wat ze denkt en heeft een open geest, ik voelde onmiddellijk een connectie met haar. 


Als je jarenlange ervaring en expertise hebt opgebouwd op diverse gebieden en in heel verschillende sectoren, dan heb je een karrenvracht ervaring om te delen, hierin ligt volgens mij het verschil bij andere opleiders. De carrière wendingen van Mira zijn indrukwekkend te noemen!

Ik raad de opleiding tot Loopbaancoach bij FulFil absoluut aan.  Mira is een authentieke opleider met veel charisma en hopen ervaring.

Add a Comment

You must be logged in to post a comment