Dankzij mijn loopbaancoach van FulFil ben ik thuis en op het werk opnieuw gelukkig

“Toen ik terugkwam uit mijn laatste bevallingsverlof, was mijn job enorm veranderd. Ik moest aan de slag in een nieuw team en ook de doelgroep waarmee ik als opvoedster werkte, was niet meer dezelfde. Al snel voelde ik me niet meer gelukkig op mijn werk. Ook thuis had ik het zwaar te verduren. Terwijl mijn man vele uren presteerde in de bouwsector, stond ik er vaak alleen voor met de kinderen. Zo belandde ik in een burn-out.

 

Dank je wel Google

Er moest iets veranderen. Daarom ging ik via Google op zoek naar een loopbaancoach. Ik kwam terecht bij FulFil. Al vanaf het eerste telefoontje voelde ik een aangename klik met Mira. Bij haar kon ik mijn verhaal kwijt, dat wist ik gewoon.

Tijdens mijn loopbaancoaching nam Mira niet alleen mijn job in het vizier. Haar aanpak richtte zich ook naar mijn thuissituatie. En net daarin zat voor mij een grote meerwaarde. Mijn traject ging veel verder dan alleen het werkgerelateerde en gaf me zo een oplossing voor het totaalplaatje.

 

Via oefeningen naar bewustwording

Aan de hand van een reeks oefeningen leerde ik precies wat ik nodig had om gelukkig te zijn in mijn job en als persoon. Ik ontdekte bijvoorbeeld dat het voor mij heel belangrijk is om me met de juiste mensen te omringen. Zit ik in een negatieve groep, dan neem ik deze negativiteit snel over. Door dit nieuwe inzicht ben ik beter gewapend voor de toekomst. Ik ontwikkelde als het ware een radar.

 

Naar een job die bij me past

De loopbaancoaching van FulFil, met alle unieke denkwijzen en invalshoeken, was voor mij een echte eyeopener. Het zette me aan om de knoop door te hakken: ik gaf mijn job op. Vol goede moed zocht en vond ik een uitdaging die echt bij me paste en waarin ik honderd procent mijn ding kon doen. En ook thuis miste het zijn effect niet. Ik begon me meer en meer te ontspannen.

 

Een andere bril is een aanrader

Ik kijk nu naar het leven door een nieuwe bril. Elke situatie zie en beleef ik anders. Een perfect plaatje streef ik niet meer na. Want zowel thuis als op het werk bestaat die perfectie niet. Ik durf eindelijk los te laten en ik ga voor wat me gelukkig maakt. En dat geeft me een supergoed gevoel.

 

Ik ben enorm tevreden over het resultaat van mijn loopbaancoaching. Ik heb al heel wat vrienden en kennissen naar loopbaancoach Mira gestuurd. Mijn advies luidt dan ook: zit je vast in een situatie en kom je er zelf niet uit? Kies dan zeker voor de loopbaancoaching van FulFil!”

Wil je net zoals Annelies ontdekken hoe je je opnieuw gelukkig voelt in je job en in je privéleven? Neem dan gerust contact met ons voor meer informatie over de aanpak van onze loopbaancoaches.