Stress en Burn-outcoaching

Herkenbaar? Dan is het tijd om die situatie te doorbreken en een burn-out voor te blijven. Hoe? Met de stress- en burn-outcoaching van FulFil.

Stress- en burn-outcoaching: remedie tegen vele petten

Je bent niet alleen een individu, je bent ook een werknemer of zelfstandige, een partner, ouder, vriend, vertrouwenspersoon, … Kortom, je hebt vele petten op. Het is dus niet verwonderlijk dat je stress en druk ervaart.

Ondanks je inspanningen om het vol te houden en door te gaan, wordt die druk soms toch te groot. Het gevolg? Je gaat over je grens, bent moe en overspannen, fysiek en emotioneel helemaal uitgeput, en stevent op een burn-out af. Met de stress- en burn-outcoaching van FulFil helpen we jou om opnieuw evenwicht te vinden.

Stress- en burn-outcoaching op maat

Onze stress- en burn-outcoaches staan voor een oplossingsgerichte aanpak. Ze zijn je klankbord en luisterend oor. Ze ondersteunen je en bieden je perspectief. Ze bewandelen met jou het pad naar een betere balans tussen werk en leven, en gaan met jou op zoek naar de zaken die je energie geven en de context die je nodig hebt om gelukkig te zijn.  

 

Wil je meer weten over onze stress- en burn-outcoaching?

Neem dan gerust contact met ons op.