Een loopbaan- en trainingcentrum met een heldere missie en visie

De Missie 

Bij FulFil begeleiden we jou of je team om met een vervuld gevoel te excelleren in je leven en werk, of in je samenwerking met anderen. We zijn een team van actiegerichte FulFillers die altijd vertrekken vanuit een talent- en oplossingsgerichte aanpak. Door samen je ultieme vervullers te ontdekken die echt aansluiten bij je identiteit, ga je beter en met meer succes de uitdagingen aan die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met je werk of privéleven. Samen met jou gaan we voor een missie waarbij we geloven in dit motto: “When you can fill in your identity, you can also fill out your goals”.

De Visie

Bij FulFil willen we je helpen om je unieke identiteit te ontplooien en je te laten ontdekken hoe je je dromen en doelen kunt vervullen. We willen jou, eventueel samen met anderen, doen groeien vanuit je ware kracht, onderscheid en eigenheid. We investeren preventief in een klimaat van vervullend (persoonlijk) leiderschap dat vertrekt vanuit je talenten én waarden om je zo te laten excelleren met een vervuld gevoel.

Samen zoeken we naar de bouwstenen waarmee je je eigen pad kunt vinden of creëren. Want het is helemaal oké om op zoek te gaan naar je eigen weg, ook al moet je er zelfs een stukje voor omkeren of een nieuwe richting inslaan. We willen je in deze zoektocht concrete tools geven om gelukkiger en veerkrachtiger te leven en te werken. Want als je de vervullende energie ervaart van te doen wat je graag doet en te zijn wie je echt bent, groei je niet alleen als mens, maar ook als leider en als medemens. En daar dragen al onze FulFillers met veel plezier, maar vooral met een vervuld gevoel aan bij.

 

Meer weten over onze filosofie of aanpak?

Neem dan gerust contact met ons op.