Een loopbaan- en trainingcentrum met een heldere missie en visie

De Missie 

Bij FulFil begeleiden we jou of je team om met een vervuld gevoel te excelleren in je leven en werk, of in je samenwerking met anderen. We zijn een team van actiegerichte FulFillers die altijd vertrekken vanuit een talent- en oplossingsgerichte aanpak. Door samen je ultieme vervullers te ontdekken die echt aansluiten bij je identiteit, ga je beter en met meer succes de uitdagingen aan die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met je werk of privéleven. Samen met jou gaan we voor een missie waarbij we geloven in dit motto: “When you can fill in your identity, you can also fill out your goals”.

De Visie

Bij FulFil helpen je te ontplooien vanuit jouw unieke identiteit met doelen die werkelijk bereikbaar zijn. We willen jou als individu en deel uitmakend van een team, doen groeien vanuit je ware kracht en eigenheid. We investeren preventief in een klimaat van vervullend (persoonlijk) leiderschap dat vertrekt vanuit je zijnskenmerken, gedragsvoorkeuren, intrinsieke waarden en vanuit wat voor jou zinvol is en betekenis heeft. Dat is jouw circle of fulfilment. 

Samen met organisaties werken we aan een positief werkklimaat met aandacht voor de vijf bouwstenen van jobfulfilment: psychologische vrijheid, sociale betrokkenheid, psychologische veiligheid, meesterschap en een persoonlijke ‘zinvolle’ match.

 Samen met FulFil bouw je in het ‘nu’ aan een ‘toekomst’ waarbij futurefit excelleren mét een vervuld gevoel centraal staat!

Wij willen graag inspireren. Dat doen we als trainer, coach, spreker, lector en sinds kort ook als auteur met het 
boek ‘Get a grip’: Hoe je in vier stappen je professionele toekomst zelf in de hand neemt’, uitgeverij LannooCampus.
Get A Grip vertaalt baanbrekende inzichten uit de polyvagaaltheorie naar een werkcontext waarin je floreert. De vier stappen geven je grip op je veerkracht, je leven, je werkcontext én je toekomst. Je ontdekt hoe je relevant blijft in een turbulente arbeidsmarkt en tegelijk je persoonlijke behoeften vervult.  

 

Meer weten over onze filosofie of aanpak?

Neem dan gerust contact met ons op.