Loopbaancoaching voor ondernemers

“Ik heb lang getwijfeld voor ik de stap zette naar het ondernemerschap. Ik zou zelfstandige worden zodra ik het gat in de markt had ontdekt. Het probleem? Het gat in de markt zat goed verstopt! Tot op het moment dat ik begreep dat ik niet op zoek moest naar het gat in de markt, maar wel naar de kracht in mezelf, naar mijn identiteit, mijn doel, mijn drijfveren. Toen ik dat duidelijk voor ogen had, ging alles heel snel en alleen maar in stijgende lijn. Dat is wat ik jou ook toewens."

Mira Huypens
  • Vraag je je af of het zelfstandige statuut iets voor jou is?
  • Spreekt het ondernemerschap je aan, maar durf je de stap niet te zetten?
  • Wil je als zelfstandige je sterktes ontdekken en maximaal inzetten?
  • Ben je een ondernemer met te veel of te weinig werk, of heb je het gevoel dat je geleefd wordt?
  • Loop je tegen grenzen aan en heb je behoefte aan een klankbord en begeleiding?

Dan is het tijd om actie te ondernemen en te kiezen voor de loopbaancoaching voor ondernemers of ondernemers in spe van FulFil. Want wij helpen jou om je (toekomstige) ondernemerschap onder de loep te nemen en te excelleren met een vervuld gevoel.

Loopbaancoaching voor ondernemers: een FulFil Journey

Onze loopbaancoaching voor ondernemers is een FulFil Journey die bestaat uit twee fasen:

FulFil loopbaan diagram
  • Loopbaancoaching fase 1: Aan de slag met jezelf

Samen brengen we je waarden in kaart en bepalen we wat belangrijk voor je is. Daarbij focussen we op wat je graag en goed doet. We bekijken wie je kan ondersteunen, welke samenwerkingen een meerwaarde voor je zijn, en helpen je om jezelf te blijven ontwikkelen.

  • Loopbaancoaching fase 2: Aan de slag met je zaak

We vertalen je missie naar je klanten. We ondersteunen je om jezelf op een unieke manier zichtbaar te maken en het resultaat te creëren dat je wilt bereiken, en helpen je om je toekomst te visualiseren.

Loopbaancoaching voor ondernemers: de Vlaamse overheid betaalt mee

Je kunt je loopbaancoaching betalen met loopbaancheques. Concreet? Je betaalt 80 euro voor een coaching van 7 uur met een werkelijke waarde van 1100 euro.

officieel-Loopbaancheque_label

FulFil is bovendien erkend door de kmo-portefeuille. Dat betekent dat de overheid 30 procent van je loopbaancoaching via subsidie betaalt. Vraag ons gerust om meer uitleg of kijk op de website van het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen.

kmo portefeuille

 

Wil je meer weten over onze loopbaancoaching voor ondernemers?

Neem dan gerust contact met ons op.