Loopbaancoaches getuigen

FulFil

Getuigenis voor FulFil Opleiding tot loopbaancoach door Martine Rutten

Een heel aantal mensen die ik persoonlijk ken, zijn klaar voor een nieuwe uitdaging in hun beroepsleven. Jammer genoeg laten velen zich tegenhouden door onzekerheden, financiële onzekerheid, maar ook de onzekerheid over kennis, vaardigheden, nieuwe werkomgeving, etc. Het blijft een gigantische drempel waar veel mensen over moeten. Ook een stap naar het onderwijs maken is… Read more “Getuigenis voor FulFil Opleiding tot loopbaancoach door Martine Rutten”

Sylvia Montoro Y Jodar

Getuigenis voor FulFil Opleiding tot loopbaancoach: Sylvia Montoro Y Jodar

  •  Vanuit welke behoefte ben je bij FulFil Academy terechtgekomen?
    Ik heb al diverse coachopleidingen gevolgd, ook een loopbaancoachopleiding en ik was nog op zoek naar meer structuur en handvaten om een loopbaanbegeleiding effectief en kwalitatief uit te voeren.
  • Waarom heb je voor FulFil… Read more “Sylvia Montoro Y Jodar”

Karen Dierckx getuigt over haar opleiding als loopbaancoach

De manier waarop Mira de zaken aanpakt is voor mij de juiste manier. Inzetten op talenten en de pragmatisch benadering is de reden waarom ik heb gekozen voor FulFil.    

Karen Dierckx

Interview met Miet Joris over de opleiding tot professioneel loopbaanbegeleider

Miet koos voor de opleiding tot professioneel loopbaanbegeleider van FulFil vanwege de expertise van Fulfil en omdat er veel nadruk wordt gelegd op talent en oplossend gericht coachen.

Miet Joris

Anouk interviewt Marjan over de opleiding tot professioneel loopbaancoach

Marjan werkt al 23 jaar in de financiële sector en wil haar meer concentreren op de mens achter de organisatie. Ze kiest voor een opleiding bij FulFil omwille van de expertise die FulFil kan bieden.

Marjan Walbourg

Nancy getuigt over de opleiding loopbaancoach bij FulFil

In het najaar 2020 organiseer ik opnieuw een 6-daagse opleiding tot professioneel loopbaancoach. In dit filmpje vertelt Nancy Gheysens over haar ervaring met de opleiding.  

Nancy Gheysens

Elke Jordens over de opleiding loopbaancoach

Anouk interviewt Elke Jordens hoe de opleiding loopbaancoach haar helpt als outplacementbegeleider. Ze merkte dat binnen haar outplacementbegeleiding ze meer en meer vragen kreeg van haar coachees over hun loopbaan. Elke miste handvaten voor dit begeleidingsproces en volgde een loopbaancoach opleiding bij FulFil. Op deze manier wil ze haar sessies meer inhoud geven. Kijk hier… Read more “Elke Jordens over de opleiding loopbaancoach”

Elke Jordens

Nancy Gheysens over de opleiding tot professioneel loopbaancoach | FulFil

Nancy vertelt waarom ze voor de opleiding tot professioneel loopbaancoach koos bij FulFil. Een paar weken geleden ben ik met de  opleiding loopbaancoach gestart bij Fulfil. Ik ervaar heel wat positieve energie bij dit door de VDAB erkend loopbaancentrum! Wat ik mistte in mijn vorige jobs kan ik nu wel doen als loopbaanbegeleider! In mijn… Read more “Nancy Gheysens over de opleiding tot professioneel loopbaancoach | FulFil”

Nancy Gheysens