Kerntalent analyse

FulFil

Vroeg of laat kom je privé of professioneel voor een toekomstbepalende keuze te staan. Zo’n duurzame keuze maken wordt heel wat gemakkelijker als je inzicht hebt in je diepste, en meest fundamentele eigenschappen. En dat inzicht krijg je met onze kerntalentenanalyse. 

Kerntalentenanalyse: wie ben je?

Iedereen heeft zijn talenten. Je kunt een talenknobbel zijn, een wiskundige geest hebben of echt aanleg hebben voor muziek. Dat zijn je kerntalenten. En daar kun je iets mee doen. Maar wat? En hoe? Vragen waarop onze kerntalentenanalyse je het antwoord geeft.

Kerntalentenanalyse: een blauwdruk van je persoonlijkheid

Je kerntalenten zijn een blauwdruk van je persoonlijkheid. Ze laten de aard van het beestje zien. En die verandert nauwelijks in de loop van de jaren. Een kerntalentenanalyse vertelt je niet alleen wat je kerntalenten zijn, het geeft je ook een idee van je maximale rekbaarheid, en of je het in je hebt om die natuurlijke talenten te ontwikkelen.

Kerntalentenanalyse: hoe werkt het?

Je vult een eenvoudige vragenlijst in die je terugbrengt naar je kindertijd, naar je favoriete speelgoed en je interesses. Zo ontdek je alles over je ‘zijn’, je drijfveren en wat je kunt als je het leert. Want je speelde graag met die dingen die je raakten in je natuur. Dat inzicht is de sleutel tot onze revolutionaire methode die het resultaat is van vijftien jaar minutieus onderzoek door Danielle Krekels.

Kerntalentenanalyse: meerwaarde

Het resultaat van een kerntalentenanalyse is een meerwaarde voor particulieren én bedrijven.

 

Wil je meer weten over de sterktes van een kerntalentenanalyse?

Neem dan gerust contact met ons op.

“Ook voor een kerntalentenanalyse kan je gebruik maken van loopbaancheques!
Zo krijg je volledig inzicht in jezelf voor slechts 10 euro per uur!”

officieel-Loopbaancheque_label