Optimaal functioneren en efficiënt samenwerken
dankzij Insights Discovery

Insights Discovery is een eenvoudig en toegankelijk kleurenmodel en persoonlijkheidsprofiel dat je meer inzicht geeft in jezelf en anderen. Het model vormt de basis voor efficiënte samenwerkingen en optimaal functioneren.

Hoe werkt Insights Discovery?

Insights Discovery werkt met vier kleuren die elk een aantal karaktereigenschappen vertegenwoordigen. Iedereen heeft in meer of mindere mate alle kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het ‘je meest natuurlijke zelf’.

Je ontdekt je ‘dominante’ kleur(en) door een onlinevragenlijst in te vullen voor de training. Zo achterhaal je je persoonlijke profiel en weet je waar je kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

De kleurentaal van Insights Discovery is gemakkelijk te begrijpen en onthouden waardoor je werknemers ze dagelijks blijven gebruiken.

goede dag
Insights discovery
Laat je werknemers het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren. Leer hen om onderlinge verschillen te waarderen en benutten, en creëer een werkomgeving waar innovatie, creativiteit en productiviteit alle ruimte krijgen.

Wat is het resultaat van een opleiding Insights Discovery?

De prestaties van werknemers hebben een grote invloed op het succes van een bedrijf. Met een opleiding Insights Discovery investeer je in je mensen en geef je hen de middelen om hun communicatievaardigheden en relaties te verbeteren. Het resultaat is een organisatie die beter functioneert.

Insights Discovery ligt aan de basis van alles wat we bij FulFil doen. In combinatie met andere instrumenten uit onze portfolio zoeken we de meest geschikte oplossing voor de grootste uitdagingen voor jezelf als individu, voor je teams of voor je organisatie.

De resultaten van de opleiding:

Insights expertise

Teameffectiviteit

65%

van de problemen binnen teams verdwijnt door een betere relatie tussen de teamleden

Nieuw leiderschap

50%

van alle volwassenen heeft weleens een baan opgezegd wegens een slecht functionerende leidinggevende

Organisatieverandering

70%

van alle veranderingen mislukt door weerstand vanuit de medewerkers

Engagement

13%

van alle medewerkers voelt zich echt betrokken bij de organisatie waar ze werken

Sales

5%

verbeterde klantenbinding kan de winst met 25% – 95% verhogen

 

Wil jij in jouw organisatie aan de slag met Insights?

Neem dan vrijblijvend contact op.