Begeleiding van bedrijven en organisaties

Feed your talents, fulfil your goals.”

Het  FulFil-concept voor organisaties vertrekt vanuit een circulaire insteek waarbij de werkgever een plaats creëert waar de werknemer mag excelleren met een vervuld gevoel en de werknemer bewust acties onderneemt om met een vervuld gevoel persoonlijke en professionele ambities waar te maken.

Het FulFil concept bestaat uit vier bouwstenen: Purpose | Progress | Performance | FutureProof. Met deze vier elementen bouw je als organisatie aan Employee Fulfilment en creëer je een plaats waar medewerkers kunnen, mogen en durven te excelleren met een vervuld gevoel. Wij geloven dat Employee FulFilment leidt tot betere en duurzame resultaten.

Hoe kan FulFil jouw organisatie helpen?

HR-Advies 

 Met je organisatie kan je de volledige ‘FulFil Employee FulFilment Journey’ volgen

Aan de hand van onze FulFil HR-scans meten we in elk van de 4 bouwstenen in jouw organisatie de sterktes en de aandachtspunten.
Daarna geven we concreet advies over de stappen die je als organisatie kan zetten om concreet te bouwen aan Employee FulFilment. 

Trainingen 

Naast HR-advies, ondersteunt FulFil ook d.m.v. van workshops en bedrijfstrainingen.

Elke bouwsteen voorziet in een aanbod van trainingen die je werknemers sterker maken om hun eigen journey te maken. 

    • Purpose | Onze FulFillers begeleiden je tijdens de Purpose workshop met het ontwikkelen/evalueren van een missie, visie en strategie. Welke stappen je daarbij precies nodig hebt bepalen we in een intakegesprek. 
    • Progress | FulFil ontwikkelde verschillende progressietrajecten die groei mogelijk maken en stimuleren. 
    • Performance | FulFil onderstreept het belang van wendbaarheid in organisaties. In onze  leiderschapstrainingen, teamtrainingen en performanceworkshops werken we rond thema’s die je wendbaarheid verhogen. 
    • futureProof Skills | FulFil destilleerde 5 future skills die erg belangrijk zijn om bij medewerkers te ontwikkelen om vlot met de digitale uitdagingen om te gaan en ze te integreren  in de dagelijkse praktijk

Businesscoaching

Heeft een medewerker extra ondersteuning nodig in zijn FulFil Journey, dan kan een van onze FulFillers daar zeker bij helpen. In een individueel traject begeleiden we op maat. 

Het Fulfil concept is verweven in onze volledige aanbod. Op die manier brengen we employee fulfilment in een stroomversnelling. 
FulFil Infographic team

Alles begint met een betekenisvolle missie en inspirerende waarden die medewerkers een duidelijke richting geven.

Medewerkers die zich welkom voelen, oprecht betrokken zijn en ingezet worden op hun talenten kunnen met behulp van continue feedback groeien tot hun volle potentieel.

Een VUCA wereld vraagt organisaties die voldoende wendbaar zijn en waar cultuur en leiderschap op één lijn zitten.

Wendbare organisaties anticiperen op de toekomst en maken hun medewerkers klaar voor uitdagingen van morgen.

 

Meer weten over onze coaching, trainingen en HR-advies voor bedrijven en organisaties?

Neem dan gerust contact met ons op.