Onze aanpak

Durf te excelleren met een vervuld gevoel

Loopbaan, coach en trainingsbureau
FulFil is een expert in carrièrebegeleiding, trainingen en coaching. Ons doel? Met onze talentversterkende en progressiegerichte aanpak mensen en organisaties helpen om de uitdagingen aan te gaan die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn aan een werkcontext of aan de wisselwerking tussen privé en gezin. We willen jou of jouw organisatie helpen om vanuit je eigen identiteit sterker te worden, te groeien en resultaten neer te zetten zodat je kunt excelleren met een vervuld gevoel, nu en in de toekomst.
Click Here
Wat betekent FulFil?
Het woord ‘fulfil’ heeft een taakgerichte én een gevoelsmatige betekenis. to fulfil = vervullen, ten uitvoer brengen, waarmaken fulfilment = vervulling, bevrediging Deze twee invalshoeken hebben we gecombineerd: we helpen jou om je ambities waar te maken met een vervuld gevoel in de snel veranderende wereld van vandaag en morgen.
Click Here
Previous
Next

Onze aanpak in carrièrebegeleiding, coaching en training

FulFil Life

FulFil work

FulFil team

In elke pijler vind je vier stappen die je helpen om met succes de uitdagingen in je leven, in je werk of je organisatie aan te gaan.

Lifefulness
workfulness
employee fulfilment

Onze meerwaarde voor personen:

Slaag je er als persoon in om deze vier stappen te integreren in je leven en je werk? Dan bereik je life– en workfulness. Je weet wat je nodig hebt om te doen wat je graag wilt doen én om je goed te voelen in je leven en je job.

  • Bekijk ons aanbod aan loopbaanbegeleidingen en coaching en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je op persoonlijk en professioneel vlak goed in je vel te voelen.

Onze meerwaarde voor bedrijven en organisaties:

Ook voor bedrijven en organisaties hebben we deze concepten uitgewerkt.

Ondersteun je als leidinggevende je team op basis van onze vier stappen? Dan schep je een klimaat waarin jij én je medewerkers excelleren met een vervuld gevoel. Onze coaching, opleidingen en trainingen richten zich op Life, Work en Teams omdat die facetten nauw verbonden zijn met elkaar, en je dus aandacht moet hebben voor deze drie domeinen om je doel te bereiken.

  • Wil jij als bedrijf of organisatie medewerkers die energie halen uit wat ze doen en goede resultaten halen? Ontdek dan ons aanbod voor de vier pijlers voor bedrijven en organisaties.
  • Wil jij als bedrijf op strategisch niveau aan de slag met onze 4 pijlers, dan spreken we over Employee FulFilment. Een klimaat waarin je medewerkers kunnen, mogen en durven excelleren met een vervuld gevoel. Contacteer ons voor een intakegesprek. 

 

Wil je meer weten over onze aanpak?

Of heb je interesse in carrièrebegeleiding, een training of een coaching?

Neem dan gerust contact met ons op.